View Single Post
Old 02-26-2010, 13:54
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senator View Post
a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit Ati, én megértelek hogy a játékot akarod védeni ,ezzel nincs is baj ,de mint tudod minden A top ellen irányul akik tisztán vagy nem de ott vannak, vethetnet rám követ de én is amellett vagyok mint az elöttem szólók hogy ujránként felezödjön amit felvitt a derikvens az pl korrekt ,nem pedig leredukálni a sokat szinte 0ra...
Szinte 0? Írta Ati, hogy alig van ország, aki ennyivel lépett volna -ebben a statisztikában gondolom Remyék országai is benne vannak, akik -mint Remy írta- nem újráztak. Mert a pénzen kívül másra is szükséged van a tophoz. Ha te pár 10 milliárd értéket kevesellsz, akkor vagy paranoiás vagy, vagy semmi foglamad sincsen arról, hogy mennyibe kerül egy normálisan kivitelezett akció. Viszont egyik esetben sem érzem szükségét, hogy meghagyjunk egy lehetőséget, ami által a hozzád hasonló mentalitással játszók sokak játékát tehetik tönkre. És itt nem a topokról beszélek

Quote:
Originally Posted by Senator View Post
hidd el ha te is korrekt leszel mindenki más is ugy fog hozzáállni a játékhoz, legalábbis a barátaim és én az tuti

Szoval most akkor mi a tényállás részedröl Ati teki, runa, kati ügyben... ?

Azért ez a rész nagyon nem gyenge. Ha Ati nem a te szájízed szerint változtat, akkor te és a társaid nem lesztek korrektek? Vagy hogy gondoltad ezt a mondatot? Elgondolkozhatnál, hogy tényleg Hódítóval szeretnéd e eltölteni az idődet!
The Following 2 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post: