off:
Reaktor, igen azt gondolom vagyon duplázó gomb (az újrázás alap funkciója mellett)... úgyhogy a javaslatom a következő: vegyük ki az általad nem támogatott mondatot az újrázás mellől (mely szerint a szétdúlt ország újrázására való az újrázás) majd maradhat a régiben csak már, mintegy vagyonreplikátor névként szerepelhet...
on:
szal folyt köv. a tekit meg rúnát akkor korlátozzuk (bár nem értem azokat akik a piacot, mint raktárt használják, miért panaszkodnak...), de nem értem, hogy a katonákkal kinek ártanál? a katonával senki vagyonát nem tudod elvenni, katonák újrázásval valóban vagyont dupázol, igen lehet ez lenne vele pár ember célja, de ez miért baj? a b-ből a-ba lépésnél lenne csak hasznos nagyobb mértékben és ott is a fanatikus minden órába felkelek egyszer srácoknak.. hát kell ez nekem? szerinted ér annyit egy játék, hogy ne tudjam kipihenni magam? ez szórakozás.. ha valaki erősebb lesz el fog verni... ha valaki ügyesebb akkor is.. ha valakinek több ideje van szintén... nem kell egyenlőséget teremteni.. ha valaki ki akar törni, had tudjon... a játék célja a szórakozás kikapcsolódás... nem pedig az, hogy első legyél... az csupán cél.. azért tenni kell és dolgozni (akár, úgy hogy 500 körönként megnyomod a vagyonduplázó gombot) én nem vagyok benne biztos, hogy nyomkodnám a gombot..sok az 500 kör.. sok a macerea vele utánna... kell ez nekem? inkább elmegyek színházba helyette vagy pedig mozizok egy jót.. azt gondolod az a természetes mikor valaki a körváltástól parázik? meg távolt néz? minek, ha jönnek jönnek... ebbe a játékba a legnagyobb tanulság nekem az volt, hogy sosem tudnak teljesen tönkre tenni...(és. hogy addig foglalkozzak valamivel amíg szórakoztat és érdekel... enm a fanatikusság a jó hozzáállás...) na picit elkanyarodtam pedig kapcsolódik az egész... csak elég komplex... szerintem azok akarják, hogy megmaradjon akik akarnak ezzel vagyont duplázni, és azok ellenzik, akik nem akarnak ezzel vagyont duplázni.. lehet etika, meg erkölcs mögé bújni, hogy ezzel jogtalan haszonra tesznek szert... de ez lényegtelen az átlag user számára... ö csak játszani akar.. nem első lenni. csak játszani..ő neki nincsenek még milliós tartalékai sem.. van pár százezer az orijába... talán..és nem a piacon tartja.. azt se tudja miért jó a piacon tartani a dolgokat...
bárki bármit mondhat szerintem a katnák újrázása és az utánna lévő pár nap macerás... aki megakarja cisnálni egészségére usson előnyhöz...nem számít.. azok is előnybe vannak akik régebb óta játszanak.. mégse tiltjuk be a plusz személyiségeket.. pedig milyne jó is lenne, ha úgy müködne mint a régi hódba (arénába).. és akkor x időnként egyenlő alapokról kezdhetne mindenki midnent...
kicsit zavaros lett aki nem érti kérdezzen... szívesen válaszolok...