megértem én, hogy frankón lehet dobálózni a számokkal - az más kérdés, hogy a gyakorlatban ez tök másképp néz ki, mint ahogy leírtátok...
gondoltam egyet és szépen elkezdtem szétnézni a hullám háza táján azok alapján, amiket fentebb megbeszéltünk és számolgattam kicsit... szóval: vhol meg kellett húzni a határt, úgyhogy ez 3 kör lett (mivel arról volt szó, hogy azonos szinten álljanak, de fene egye meg a jó szívemet, nekem még a 3 kör is azonos

). aztán elkezdtem szépen fentről lefelé részletesen megnézegetni az országokat, hogy vajh melyik tudná betámadni az én kis hullámat (ami még csak kimaxolva sincs

), kapaszkodjatok meg: az arány 20:1! Jó, nem?

Szóval egy normálisan felhúzott ork tábornoknak jó esélye van. Persze csak földre, mivel mást nem igen talál. És persze a fentebb emlegetett "többször is befér" téma is erősen túlzó...
Az meg már megint más kérdés, hogy a legerősebb ork tábornokot a környéken szarrá tolizhatja boldog-boldogtalan, ha nem elég óvatos és bármit is otthon tart. Ja, meg hogy csupán 200 helyezéssel lejjebb kellene jönnie egy majd' 100 hekivel kissebb hulla országba. Ezek már inkább egosértő részletkérdések.
Szóval nyugodtan dobálózzatok csak tovább a számításokkal meg elméletekkel, attól függetlenül még nem úgy van.

Nekem spec. az irl tapasztalat többet számít ezeknél az elméleteknél.
---
Colony: légyszi' húzz be egy strigulát az íjász hullával fordulókhoz