Thread: 1A események
View Single Post
Old 02-26-2010, 08:14
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Ahol fejlövést játszol, az kicsit más fajta játék, mert gondolom leülni a gép elé fejlövést osztogatni csak haveroknak osztogatsz mivel azokkal játszol, de itt nem csak haverokkal játszol, és rosszúl esik, ha te kiállsz valaki ellen aki aztán hátba szúr. Én az ilyen mocskokat elkerülöm és ha tudom keresztbe teszek nekik, csak nincs bennem már ez az ellen tűz mint annak idején volt. Mostmár elfogadom rengeteg a nyomorék, köcsög, és kevés az az ember aki valóban megérdemel egy pofa sört...

szerintem ezt a haveri dolgot túlreagáljátok egy kicsit. Pl én már vagy éve tudom hogy Gergő be fog verni, pályázik a skalpodra, valami miatt nagyon be volt rád Iron pipulva

kár is tovább ragozni ezeket a dolgokat nem ide tartoznak, inkább szép csatákat olvasgatnák illetve az előzményeket, remélem nem voltam nagyon Off
Amúgy csendben megjegyzem, hogy tény a nagy haverságok, van ahol a hódítást meg is öli, pont filoztam az egyik csoportba, ez is volt szövi, ez volt klántag, ezek ugye a szövijei, aztán ahogy kiszűrtem ezeket az egyéneket, kiderült hogy az előttem lévő 30-35 oribol jó ha 1-2 ori akit gyorsan megütök, aztán ???

bocsánat az offért
Reply With Quote