Quote:
Originally Posted by Xeper
Én a haverok alatt én azt értem, akikkel/ellen lehet egy jót játszani és jóban is vagyunk... Ha nincs megbeszélve MNT (akár a játék adta keretek között meg is kötve), akkor tisztán tudja mindenki, hogy célpont lehet. Az más kérdés, hogy valakiről te úgy tudod, hogy nem fog támadni (szóbeli MNT), és mégis megteszi. Ez nem haver, ilyenekkel nem sörözök 
Rendesen tisztázott körülmények között egy hadi játékban nem kell meglepődni, hogy jön a sereg (ha néhány kérdés tisztázatlan számodra, akkor elsősorban te vagy ezért a felelős). A legtöbb játékot haverokkal szoktam játszani. Ott sem lepődök meg, ha pl kapok egy 'fejlövést', sőt, utána még röhögünk is egy jót a helyzeten. Ha viszont számodra ez már nem játék, jobb is, hogy lefordultál, pihenj egyet, és következő nekifutásra próbáld könnyedébben felfogni a dolgokat! 
|
Ne haragudj, de félreértettél, vagy én nem voltam világos

Azt akartam írni összességében, hogy a hódítóban nincs olyan játékos, akivel jó viszonyban vagyok és ennek ellenére beütne, lelopna, leártózna.
Egy fejlövős játék nem ugyanaz mint a hódító

Rengeteg játékossal voltam szöviben és rengeteg be is üthet ettől, nem érdekel, mivel egyrészt nem lehet mindenkivel hosszú távon jó kapcsolatot fenntartani itt, másrészt pedig éppen ezért nem lehetek mindenkivel jó kapcsolatban, akivel valaha összehozott a játék, még ha csak egy néhány kedves üzenet erejéig is. De azok, akikkel most pl. A-ban 1 klánban voltam évekig, nehogymár csak úgy haverilag majd beütögessenek más csoportokban

Nekem et nem fér bele és nekik sem

Ennyire morbidak nem vagyunk. Egymásnak segítünk, egymásért vagyunk A-ban, viszont V-ben mondjuk lefosztom az egyiket, mert olyan nagyon jó haverom

Hm? Azért vicces ez egy kicsit.