View Single Post
Old 02-26-2010, 00:27
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Jelenleg az 1A problémájára egy teljes újraindítás lenne a megoldás,amikor is mindenki egyforma országot kap ugyan annyi pénzel,tekercsel,rúnával egységekkel mondjuk 2400 hekin.
Lenne csata dögivel senkinek nem lenne előnye illetve csak annyi amennyit ki tud harcolni magának...
Serg, a Pannonnal sem így lettetek topklán, és a Big Gun sem így lett topklán utánatok, illetve előttetek sem lett senki így topklán. Erre ott van az aréna és a párbaj, illetve a hétvégi játék, amik egyenlő feltételekről indulnak, és mindenkinek ugyanaz a kezdeti esélye.
Most mondd meg, ha ilyen feltételekkel harcoltátok volna ki a topklán pozíciót, az ugyanannyira boldogított volna, mintha hátrányból indultok? Persze lehet, de kötve hiszem, sokkal nagyobb eredmény pozíciós hátrányból elérni ugyanazt. Éppen ezért ez szerintem irreális amit mondasz, és úgy gondolom, hogy ha mélyebben belegondolsz, te is így érzed. Persze lehet tévedek, mert nyilván nem tudom megmondani hogy érzed, de tippelni azért bátorkodom
Nekem semmi közöm ahhoz, hogy a Big Gun topklán lett, mielőtt valaki azzal gyanúsítana meg, hogy felvettem a mellényt...
Hm, de ez megint off, egyszercsak ki fog Ati tiltani a fenébe
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote