Amondó vagyok, hogy ha már csináljuk, akkor az teljes körű legyen. Egységeket se lehessen korlátlanul újrázni.
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, de eddig egyetlen alkalommal írtam több, mint 1milla tekercset. Azt hiszem valami 1,2-1,4millát. BŐVEN elég volt a B-ből fordulásig, úgy, hogy nem voltam tf, de éheztetős, nem képeztem, mert W után már egységben tartottam. Nem tudom, hogy miért szükséges több 100millió tekercset felhalmozni...
Ja, tudom, kell A-ra... Csak nem értem, hogy miért. Ha mondjuk ott ülnék egy klánban, ahol 200mrd-os tartalék van, mert felhozta valaki, és azzal felkerülnék mondjuk 2000kör alatt a top 10 ország közé, lehet hogy nem értékelném annyira, mint azt, hogy egy olyan klánt építettünk ki a srácokkal annak idején 4 rettentesen csóró országból, ami képes volt egyszer a top 2. klán lenni. Ha csak rövid időre is, és más klánok hanyatlása miatt, de akkor is elértem ott azzal azt, amire azt tudom mondani, hogy megérte hónapokat termelni az A-ban, és igen, a semmiből hoztuk fel.
Jah, és a véleményem az, hogy a pénz akkor igazán értékes, ha nincs belőle kifogyhatatlannak látszó mennyiség. Lásd a pékek és a mi harcunkat. Végülis az én bakim miatt buktunk egy hatalmasat, de mi elköltöttünk ezalatt olyan 10mrd aranyat, míg a pékek szerintem 10x ennyit.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|