Thread: 1A események
View Single Post
Old 02-25-2010, 22:44
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Karvaly View Post
Hát olvastam itt fentebb egy olyat, hogy ütjük egymást, aztn meg együtt sörözgetünk és jópofizunk és így tovább. Bizonyos szinten lehet hogy ez megy, de én spec mondjuk 9k hekin nem díjaznám a dolgot egy "havertól".
Megint más, ha 200 hekin nekiállunk bohóckodni, de egy haver nem fogja elvenni az én hosszú munkával megszerzett javaimat. Ha pedig igen, akkor nem haver. Nekem legalábbis nem.
Csak az nem tetszik, hogy mindenki le van hurrogva, aki nem egy nézetet vall a másikkal. Én ilyen vagyok, más nem leszek. Aki meg olyan haverokat tart, akik keresztbe tesznek neki, annak meg egészségére
Én a haverok alatt én azt értem, akikkel/ellen lehet egy jót játszani és jóban is vagyunk... Ha nincs megbeszélve MNT (akár a játék adta keretek között meg is kötve), akkor tisztán tudja mindenki, hogy célpont lehet. Az más kérdés, hogy valakiről te úgy tudod, hogy nem fog támadni (szóbeli MNT), és mégis megteszi. Ez nem haver, ilyenekkel nem sörözök
Rendesen tisztázott körülmények között egy hadi játékban nem kell meglepődni, hogy jön a sereg (ha néhány kérdés tisztázatlan számodra, akkor elsősorban te vagy ezért a felelős). A legtöbb játékot haverokkal szoktam játszani. Ott sem lepődök meg, ha pl kapok egy 'fejlövést', sőt, utána még röhögünk is egy jót a helyzeten. Ha viszont számodra ez már nem játék, jobb is, hogy lefordultál, pihenj egyet, és következő nekifutásra próbáld könnyedébben felfogni a dolgokat!
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post: