View Single Post
Old 02-25-2010, 19:15
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Ne dobjuk a kukába:
Nos mint írtam semmi kifogásom a könnyen kezelhető javak(tekercs rúna)lekorlátozása ellen,de ha valaki annyi időt rááldoz szerintem megérdemli hogy az akár 2,5 milla egységét leújrázza 5x vagy többször ez most nyilván soknak hallatszik de ha belegondolsz hogy egy ország felütéséhez és sereggel ellátásához mennyi pénz kell ez sajna kevés,de nagy segítség.
Így nekem oké. Igazából nem áll szándékomban vitatni az akció nehézségét, mert kétségtelenül az
Ha globálisan próbálom nézni, akkor azt mondom, hogy igen, elég sokat kell foglalatoskodni, és elég sokat kell kockáztatni ahhoz, hogy egységekkel meg lehessen oldani, és igazából nem olyan tételek így sem, amivel haza lehetne vágni az A csoport piacát. Indulásnak viszont megteszik, és sokat segítenek.
Én igazából azt vitattam, hogy ezen múlna a topklán megdöntése, sőt tovább megyek, akár a tartós sikeresség A-ban már a top30 határa fölött.
Engem nem zavarna, ha maradna az egységújrázás. Bár igazából eddig sem a konkrét újra zavart az egységek kapcsán, hanem az egyik legkomolyabban hangoztatott mögöttes indok, amit ha jól értem ezzel a hsz-eddel finomítottál
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote