View Single Post
Old 02-25-2010, 15:41
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Nekem ugyan majdnem egyforma a kettő, de ha már a tekiknél az egyértelműség volt a fontos, itt felmerülnének bennem olyan kérdések hogy ha van 300k továbbképzett rabszolgám, akkor mi lesz. Elveszik az összes vagy megmaradnak a varik? Miért pont azok vesznek el amik, és miért nem a másikak. Ha minden egységesen csökkentve van, stb.
Ha itt is fajtánként lenne limitálva, de körönként, az világosabb lenne.
Itt is fajténkénti korlátra gondoltam, tehát nem merül fel problémaként, hogy miért a varázsók tűntek el, amikor én inkább áldoztam volna a katonákat. Ha a varázslóból van sok, akkor abból lesz kevesebb, ha a katonából van sok, akkor abból lesz kevesebb. Nem össz darabszámra, hanem fajtánkénti darabszámra gondoltam.

Pl minden körben képzel 30ezer katonát, az 20*30ezer = 600ezer. A maximum az (mondjuk) 200ezer, ezért a 600ezer képződő lovasból újraindulásnál csak 200ezret kapsz vissza. Vagy az elejéről, vagy a végéről le vannak vágva a feleslegek. Inkább a végéről, és akkor képzési sorrendben megmaradnak. Így megmarad az első kör 30ezre, a második kör 30ezre (60ezer eddig), a harmadik kör 30ezre (90ezer eddig), a negyedik kör 30ezre (120ezer eddig), az ötödik kör 30ezre (150ezer eddig), a hatodik kör 30ezre (180ezer eddig), a hetedik körből 20ezer (a 200ezres korlátot itt éred el, ezért innen 10ezer már eltűnik újrázáskor), és a következő körök végig nullát adnak.