View Single Post
Old 06-29-2006, 14:40
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senki
full elites gnóm hadi szövi... 4*10.8k elit. hányszor kéred a beverését az elfnek? nem kell a szomszédhoz szaladni ütőerőért. (persze senki se mondta hogy mindent kivéd az az elf, vagy hogy egy MFnek is sok esélye lenne, de azért ne modnjuk rá, hogy hű de erős.... )
Én azt mondtam, hogy minimum... gondold már el, ha tele van hadi gnómos szövikkel a csoport, akkor szerinted lesz 19-20% varim és csak ennyi seregem lesz? Legyünk már kicsit reaálisak, az orikat a csoporthoz készíted mindig és perszehogy itt bármilyen reális orinak ki tudom nektek számolni az ellenfelét úgy, hogy nem tud semmit csinálni vele az először beírt ori...

Egy olyan helyen, ahol ilyen gnóm hadi orik vannak, szépen fogom magam és átmegyek éheztetősbe, vagy fél éheztetősbe... és röhögve pattanni fognak rólam, mert lesz 23%+23% barakk+tornyom...

400 hekin ez annyit tesz, hogy lesz 92 barakkom és 92 tornyom...
4784*8+4784*6 *1.45*1.3*1.3*1.4 = 229775

A gnóm szövi támadója:
27000*5 *1.55*1.06 = 221805

Alul, felül részt nem nézek, mert az a legbizonytalanabb körülmény, a katmorál pedig ugyanaz.

Mielőtt jönnek az olyan dolgok, hogy persz, de így akkor a többiben lesz gyenge, itt az elf 400 hekire...

ház: 75 (4875)
barakk: 92 (4784)
torony: 92
templom: 50 (6500)
kocsma: 80 (4160)
raksi: 11 (ételfogyasztás 4064)

Ez így egy 4 körös ori és egy olyan helyen, ahol tele van ilyen gnóm szövikkel, meg fél-elfekkel, meg varis óriásokkal, elfként csak ilyen orit csinálnék... persze igazából nem jó ez az ori se, mert nagyon ritka az olyan csopi, ahol összejönnek a fél-elf tolisok, az óriások és a csak hadi gnómokból álló szövik... na meg ha a katmorál esetleg nem ugyanaz, akkor az egész borul, hisz ha csak 2-3% is van az mf elf javára, akkor jóval kisebb sereggel is ki tudja őket fogni és akár még az is kijön, hogy éheztetnie se kell nagyon...
És születnek emberek.
Sponsored Links