Quote:
Originally Posted by Ati
Ehhez a témához kinek mi az utolsó hozzászólnivalója?  Ez az egy téma maradt még, amit mindenképp be szeretnék még tenni a mostani változások közé.
|
Nem érdeke a játéknak, hogy milliárdos tartalékok halmozódjanak fel 500 körönkénti ujrázással.
Ha ez reális lehetőség marad akkor sok új játékos is ebben látja majd az érvényesülés lehetőségét.
Jogos igény ugyanakkor az újrázás meghagyása.
Nekem tetsző javaslat, hogy minél nagyobb vagyon van az országban annál hosszabb idő elteltével tudjon csak ujrázni, és a további ujrái halmozottan egyre hosszabb időt igényeljenek.
(De ez nem szűri ki a replikálást, mert x és y nyilván fog találni az aktuális csoportban gazdátlan országot akit felléptetve meg lehet ujrázni, majd hagyni a következő ujráig sodródni, és megint ujrázni.
Azonban ez a változás nem oldaná meg a problémát, csak enyhítene rajta. Ez valójában csak tüneti kezelés lenne!
A helyzet megnyugtató kezelésére a nyitópostban írt javaslatom nyújtana olyan megoldást ami nem ösztönzi a multit, és nem lehet kijátszani sem.
Javaslatom
-a képzés alatt lévő egység fellépéskor vagy vesszen el, vagy az első 24 körben ne lehessen lefokozni, és ujraképezni.
-ujrázás után fajtánként maximum 10! (Eredeti 1 volt) millió tekercs maradjon fajtánként.
-ujrázás után maximum 10 (Eredeti 1 volt) millió rúna maradjon.
Természetesen azokat súlytaná a legjobban akik tevékenysége miatt indítottam ezt a topikot, de súlythatna másokat is.
De kérdem én mire nem elég a max pénz, és 10 milla rúna és fajtánkénti tekercs?
Ha valaki ennyivel se tud boldogulni akkor annak nem vagyon kell, hanem
súgóolvasás!
Nagyon fontos, hogy a maximált tekercs-és runamennyiség megszünteti a replikációs hatást, mert hiába ujrázott össze x tekit runát nem tudja fentebb újra megujrázni, csak a maximált 10 milliós mennyiséget.
Hát úgy érzem mindent leírtam amit a témában gondoltam, kérek mindenkit, hogy támogassátok a javaslatomat!