02-24-2010, 17:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Üdv! Hoztam egy döntést, nem túl jól sült el, ennyi. Azért barakk maradt bőven, aligha fért volna be több sereg mint ahogy tisztelet írta, hogy jött volna több sereggel.
Vityu, én zömében saját termelésből fedeztem, szal nem belőlem húztál hasznot, igaz biztos vettem a te nyersedet is, bár abból gazdagok nem lettetek
Remy senki sem volt szűrke ott ahova estem, csak, hogy tisztábban láss. 
Dragonnak meg örültem, hogy megütött, legalább nem felejtem el azt, hogy az A-ban nincs az, hogy nem ütök barátot.
Hogy is mondja a mondás? Egyszer fenn egyszer lenn? Ilyen a játék...
|
Nézd, én azóta nem szimpatizáltam veled mióta gyorsban abban a bizonyos csoportba otthagytál minket mint eb a szaharát aztán 1 hétre rá jöttél vissza mintha mi se történt volna, én nekem azóta bennem van a tüske, eddig nem üthettelek mert olyan klánba voltam akikkel mnt-sek voltatok, nos ezek után úgy érzem még elég finom voltam  és nem is kaptál sokat 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|