Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 02-24-2010, 16:27
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Hopeless View Post
Értelmes válasz volt köszönöm. Nagyban elősegítetted a probléma megoldását.
Igen. Elősegítette. Megpróbáltam rávilágítani, hogy nem attól lesz baja a hullának, hogy elkezdik mostantól még rengetni is meg tűzgolyózni.

Quote:
Mit szolnál ha a tekis gnómodtól elvennék a könyvtárkulcs varázslatot, erre te felháborodnál és ellenkeznél. Mások meg lereagálnák azza: ne légy már hülye! Menj oszt verj szét mindenkit és csinálj 20% tolit, hátha akkor nem lopnak le tekivel. Vagy menj és csináljt egy óriásos orit! Ügye milyen jó is lenne?
Kábé ezt írtad te is. Semmit!
Kábé, még közel sem ezt írtam.
Kábé azt írhattam, hogy mi lenne, ha a könyvtárkulcs mostantól csak 98%-ban védené a tekiket.

Quote:
Azt te olvastad, hogy ezentúl hiába ütöm el magam nem fog érni semmit?!
Nem. Nem olvastam. Ilyen nem szerepelt sehol.

Quote:
Hallottál már arról, hogy a készüli visszajön, esetleg lehet rajta segíteni?
Hallottál már arról, hogy az épületeket vissza lehet építeni, az egységeket pedig képezni??

Quote:
És arról, hogy nem mindenkinek van kereskedő személyisége?
És arról, hogy kereskedő szemet felveheted ha akarod, senki sem tiltja meg. És ezen kívül ajánlottam még másik két pénzszerzési lehetőséget. Azokhoz nem kell személyiség.

Quote:
És azt olvastad, hogy ez 200 hekin volt! MOST! A védelem elvesztése előtt.
És azt tudod, hogy ez a védelem mennyi számít. Próbáld ki anarchban 200 hekin. Most, hogy 30 ember helyett kb. 40 esetleg 45 hal meg, míg 6 épület helyett 8-10 dől össze, nem tök mindegy?? Cserébe kapsz 20% férőhelybónuszt.

Quote:
Egy gyenge ország ellen?
Építsd erősebbre.

Quote:
Azt fírtattam, mi lesz a védelem nélkül és akkor ha két szövi esik egymásnak. Olvasd el ezt is! Ha szabad kérnem!
Szabad kérned. Nem lesz semmi.

Quote:
Jah.. és ha 3asban lennék akkor h üssem el magam?
Bemész a háború menübe, beírod az ország sorszámát, akire támadni szeretnél, majd tovább gomb. Ezek után kiválasztod az egységeket, és a támadás gombra kattintasz. Ezen nem változtattunk. Vagy én maradtam le??

Quote:
Imádom az ilyen építő jellegű hozzászólásokat! Komolyan. Annyira jó amikor itt elbagatelizálják a dolgokat.
Ööö. Ha nem szereted, akkor minek írsz ilyeneket??

Quote:
De Dus.. ha esetleg, Netán válaszolnál valamit a felvetéseimre is? Legalább ebböl az utolsó hozzászólásból! Megtisztelnél vele.
A felvetésedre nincs mit válaszolni, mert vagy leírták már, vagy teljesen felesleges leírnom, mert Ati már megadta, hogy mik fognak bekerülni. Úgyhogy már vagy meg lettél vele tisztelve, vagy teljesen érdektelen.
De, hozzáteszem, én egy olyan hozzászólásodra válaszoltam, amiben egy darab felvetés nem volt. Akkor most milyen felvetésre is kéne reagáljak??

//Bocsi, abbahagyom az offot... De ez még remélem belefér Ati, mert végül is a témáról szól (legyen-e elvéve az a két védelem, vagy sem??) //

Last edited by Dus; 02-24-2010 at 16:31..
Reply With Quote