Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 02-24-2010, 15:36
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Hopeless View Post
Túl erős?!
Szerintem ezzel adnánk a szarnak egy pofont!

Most komolyan!
Eltöröljük azt ami miatt nem lehet 10000 pontról szétszedni 40 tolvajjal a hullát. Ez szinte az egyetlen védelme ellenük. A varik és tolik védelme meg röhej! Hiszen NINCS IS ilyen egysége! Egyedül a katonéké ér valamit. De azt úgyis tűzzel oldják meg.
Épp ma rengettek meg 6x és lőttek meg két golyóbissal! A mérleg 200 hekin félig sem kiépítve: 6 épület és kb 30 egység. (jah.. és még csak nem is gyújtottak!) Nah.. ez egy kör egy varázsolni tudó egyéntől. Még megteheti zgyan ezt még 1x tutira. Ha nincs védelem a rengés és rablás ellen akkor ez a szám legalább 1,5 szerese lenne. Könnyen kiszámolható, hogy egy szövi egy másik szövi hulláját 1 nap alatt földel teszi egyenlővé. Anélkül, hogy az bármit tehetne ellene. Ezt a minimális kis késleltetést/védelmet vennétek el. Most csináltok egy közepesen erős hadist zéró, azaz ZÉRÓ mágia és tolvajlás elleni védelemmel! Mit jelent ez? Borulékonyabb lesz mint egy ork, sokkal borulékonyabb. Az legalább tud varázsolni, vagy lopni magának nyersit, de a hulla még azt sem! Nagyobbat fog bukni mint egy gnóm a csatákban és drágább lesz újra felépíteni mint bármely másik orit!
Szép kilátások...
6 ház, és 30 egység. Jajj. Érzem, hogy bele fogsz halni. Mennyi a kár?? 50K arany, 70K?? Egy mészár vagy egy puszti többet vesz le...

És még mázli, hogy feltalálták a készültséget. Így alapból nem igaz, amit mondtál, miszerint megcsinálhatja még 1*, stb.
Szerintem neki több kára volt az elvesztegetett rúnával, mint amennyit okozott neked. Ne vicceljünk már.

A helybónusszal meg 2 kör alatt elütöd magad onnan, és máris 20% készüli egy ártó, ha elég messze vagy.

Pénz termelni meg lehet kereskedő személyiséggel, lehet katona termeléssel (A-ban több fér bele mint egy törpébe), sőt, akár fosztani is lehet. Ezeket nem tudom, próbáltad-e már, de szerintem elég egyszerűek.
Reply With Quote