06-29-2006, 08:52
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Most sokan fikázni fognak, de szerintem nem annyira rossz a hulla annak akinek kevés ideje van a játékra. Nekem szerencsére van, így nem hulláznék, de más orit macerás lenne napi egy belépéssel üzemeltetni. De ha több időd van rá akkor is el lehet vele hobbiskodni, ha nem harcolni akarsz, hanem beéred a felfedezéssel. Ugyanis kétségtelen, hogy be lehet verni mégha bevédésre játszik is, de olyan nagyon nem érdemes, hacsak nem tart vagyont otthon. Az említett óriás vagy ork nem csak a hullát veri be lazán, hanem elég sok mást is, és némi földért ha több lehetséges célpontja van, nem bittos, hogy a beteget választja. Fedezgetős hulla nem nagyon szerez magának ellenséget, hacsak nem jár fórumra beszólogatni másoknak, azaz az esetek nagyobb részében nem éri meg még a tűzgolyózására sem készülit vesztegetni...
Ha nem a pénzére megyünk, hullát rendszerint olyankor szoktunk támadni, ha kivonul teljes sereggel. Egy bevédős hullánál ez nem sűrűn fordul elő, azaz jobb esetben 2 sereg megy át rajta, mert nagyon élezett szövifelállás az amelyik egy bevédett mf hullát 3x bever. Utána általában pihi, mert a betegség még kórház mellett is macerás tud lenni, vagy nagyon drága a fokozandó sereg miatt. Azaz ki lehet csinálni a hullát, csak éppen nem érdemes
|
ja, abban igazad van, hogy fedezgetni jól el lehet vele.. de ez is csak az 5.szintre érvényes szerintem, mert fentebb az elf már kicsit biztonságosabb.. az is el van kevés belépéssel, csak jól kell belőni.. ha meg nagyon betegséget akarsz, akkor időnként megütsz egy hullát 1 íjásszal, és ha nézik a krónikádat, akkor ugyanott vagy, mintha hulla lennél:D a kocsmák elég jól tartják a katmorált
|