View Single Post
Old 02-22-2010, 12:42
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
A vicc, és szúrkálódás között óriási különbség van.
Az, hogy te viccnek fogod fel a lejáratást, sajátos elképzelés.
Az még sajátosabb, hogy ha az ember -az új supporttal kapcsolatos tájékozatlanságát nyíltan bevallva- segítséget kér, akkor nem kap, inkább kiröhögik, hogy milyen szánalmas már, hogy ilyesmit kérdez....

Ha el szeretnék menni korizni, és megkérdezem, hogy Budapesten hol van korikölcsönző, akkor válasznak valami olyasmit várnék, hogy "nem tudom, nem korizom", vagy "X.Y utca végén", vagy " az X.Y. tér mellett", jobb esetben "ha már Pesten jársz, megmutatom, én is koriznék egyet, rég voltam..." vagy ilyesmi...
Amit nem várnék, az valami ilyesmi: "szánalmas dolog korizni, mekkora nyomi vagy...", vagy "menj inkább pizzázni", vagy "de sokat röhögtem tegnap egy újságcikken..."

Lehet, hogy én változtam meg, és nem várt válaszokat már nem tartom viccesnek, attól függetlenül elgondolkodtató az a dolog, hogy a sok-sok emberből szám szerint 1 ember vette a fáradtságot, hogy tényleg valami építő jellegűt tegyen hozzá.
A "menj inkább pizzázni" nem minősül építő jellegűnek.

Tudom, álomvilágban élek, de az egész sztorit úgy képzeltem el, hogy megkérdem mi ilyenkor a teendő, valaki elmondja, megteszem amit kell, a support eldönti mi van, aztán téma vége.

Ehelyett egészen más lett a vége, már miközben a kérdést tettem fel, elkezdték a mondandómat valamint engem kifigurázni, tehát mire a lényeghez értünk, az egész téma el volt bagatelizálva.
Hálás köszönet annak a 6-8 embernek.
Feltételezem ez megint olyan szintű halu nálad, mint mikor azt mondtad bele a nagyvilágba, hogy mi szidjuk a pártodat. Ott sem volt ezt alátámasztó fórumbeírás, emlékeim szerint itt sincs. Beszélgessünk még róla, hogy a saját agymenésed negatív visszhangját rákenhesd 6-8 másik, totál ártatlan fórumozóra vagy hagyjuk inkább?

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”