View Single Post
Old 02-22-2010, 11:36
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
A piszkálódáson kívül képes vagy velem kapcsolatban írni? Mert ha nem, akkor ne szólj hozzám, és ne írj rólam másoknak sem. Burkolt formában sem. Képes vagy ennyit megtenni nekem, és megköszönhetem előre, vagy meg se köszönjem, mert már erre a hozzászólásra is valami hasonló, építő jellegű hozzászólást fogsz közzétenni.

A "bepöccenés"-ről annyit, hogy kb 70-es a vérnyomásom, tökéletesen nyugodt vagyok. Pusztán értetlenül állok az előtt, hogy olyan emberek szórakoznak rajtam, akiktől a lehető legeslegkevésbbé vártam.
Ezt is megéltem. Ne örüljetek, nem leszek öngyilkos.
Még ne köszönd, maradnék az építő jellegű hozzászólásoknál.

Az én véleményem az, hogy nem a külső fórum változott meg, hanem Te. Elhiszem, hogy irgum burgum megkomolyodtál ésezésaz, de ha esetleg hasmenést okoznak neked az általános humor bonbonok, akkor vagy ne gyere a fórumra vagy értékeld át magad és aztán próbáld meg a dolgot.

A cél egyébként nem a bepöccentés volt, csak próbáltam neked időt megspórolni azzal, hogy lebeszéllek a neved miatti feszültséghalmozásról. Nem sikerált, oszt látod hogy a dühöngőbe kell írkálnod..

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post: