View Single Post
Old 06-29-2006, 00:11
director
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by blin
Szerintem meg nem. Védekezni is lehet vele. 70% körüli barakkban már igen sok íjász elfér, éppen ezért akárki nem is támadja meg. Másrészt pedig az íjászokkal nem fog senkinek nekimenni, tehát a megtorlás is kilőve.
Megvarizni? Naná, azt lehet. Csak nem igazán vágja földhöz. :)
Tolizni is lehet, csak a jobb fajta hullánál vagy nincs pénz, vagy van annyi bankja, amivel bevédi magát. Mást meg mit akarsz lopni? :) A teki arra való, hogy a piacon legyen. :) Védekező zombinál a rúna kiesik. A nyersit meg megveszi a piacról (mondjuk a tekikereskedelmen nyert hasznából, vagy akár a katonák árából, stb.)

Én se vagyok ám egy kimondott hulla-fan, csak szimplán szeretek vele játszani. Mert érdekesebb mint a többi. :) De ha "hasznosság" szerint be kellene sorolni, akkor többre tartom az elfet (főleg a faji varázslat miatt), az óriást meg a gnómot is.

Akkor most láss csodát: van olyan stratégia, ami védekezésre épül. Már máskor is megjátszottam és most is ezzel megyek (mert kevesebb időm lett és így egyszerűbb).
hát, lehet vele tényleg védekezni, csak. minek! :D
eleve, ha védekezni akarsz, akkor miért nem tornyos íjaid vannak? így még sokkal bénább, mint toronnyal.:P
de amúgyis gagyi.. max leszedek pár házat, hogy ne menjen annyi torony, és úgy egy félelf is beüti:D..
Reply With Quote