View Single Post
Old 02-13-2010, 18:13
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by tisztelet63 View Post
orknál 18% ház 14%kocsma 9% templom raktár meg bankot nem számolom mert elhanyagolható 7500 hekin sok az elf számoljunk kb annyival
fentebb 8% tanyát írtál az elfhez ami 600 tanya 7500 hekin amihez 9k ember kell.. és alá már nem nagyon tud mit tenni intézőbe .. hacsak nem a templomot, vagy kocsmát, de én a tornyot tenném.. 7500hekin kell kb 90k emeber nem tudom mennyi jön egy lopásra, de szerintem kilopható a tornyok egyrészéből az ember.. én már támadtam így, és bevált, de ha hülyeséget írtam, akkor nyugodtan javítsatok ki
Szerintem ez még mindig szerencsejáték, és csak ott válik be, ahol nem volt meg a távol, vagy a támadott nem tud gép elé kerülni...

De nyilván azért alakult ki itt ez a beszélgetés, mert az A-ban a legkönnyebb az elfeket beütni, és mindenki azt szereti

Jah, és ha az embereket lopod ki, akkor ugye majdnem azonos pontról kell. Amivel ő lentebb megy, annak te a felével fentebb. Utána bontanod kell, hogy alatta maradhass. Mivel látom, nem tudod, hogy mennyi embert hoznál, így hamarabb kéne megcsinálni, akkor meg simán lereagálható.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)

Last edited by vityu; 02-13-2010 at 18:15..
Reply With Quote