Quote:
Originally Posted by Reaktor
Egy emlékezetes csata története.
Ekkor láttuk az ellentámadást amit Iron-Arcodba lépek! (#363027) Híjja mellé fokozva 4 körről kitámadva indított. Azt nem igazán értem, hogy ez hogyan sikerült így, de emiatt hazaért Siq összes serege.
Egy körülmény nehezítette a védést, hogy 7%! ház meglétével kellett működésre bírni a katonai épületeket.
|
4:17 perc: csörgés a telefonomon. 4:30perc: csörgés a telefonomon. 4:31perc: csörgés a telefonomon.
4:33perc: felkeltem.
Feleszmélek, belépek. Nem tudtam, hogy mi van. Nagy nehezen sikerült a helyzetet felfognom, miszerint Iron kitámadott, így a kb 1 hónapja húzódó Iron zaklatottságot eltüntethetem. Nekiálltam számolgatni, balszerencsémre, már nem jutott idő eljutni a sereg kiküldéséig. Kv-kor a serege még mindig úton volt. 5:40-45 között kb 1300épület bontásával kimentem Ironra két sereggel, az első 150k-s a második 140k-s volt, majd bevettem az esetleges fokozásra egységet. Hagytam otthon annyi üreset, amit Nem tudott volna Iron átütni az otthon lévő egységeivel.
A pontlista figyelése mellett végül úgy döntöttem, hogy eladom a fokozásra szánt tolvajokat. Hogy miért? Iron 6k pontra volt tőlem. 55körül feljött 5k-ra, majd 4k-ra. Gondoltam, hogy sereget küldött. Ezután jelentősen csökkent a pontja.
Sereget nem küldött. Ekkor el kellett indulnom egyetemre, tehát, hogy a továbbiakban hogy történt, azt Csabitól kérdezzétek