Quote:
Originally Posted by blin
Szerintem azt azért tedd hozzá, hogy támadásra berendezkedett hulláról beszélsz. Mert egy íjra kihegyezett hullát nem fogsz legyalogolni...
Ja, ha nem tűnt volna még fel, én most itt védeni akarom a zombi népséget
Sz'al támadni lehet ugyan vele, de nem a legjobb. Védekezve evickélni felfelé sztem jó. És mivel gyorsan át lehet gyúrni és gyorsan fejlődik, ezért jól lehet váltogatni ezeket. Meg szerintem tekizni is jól lehet vele, de gyanítom, hogy ezzel nem fogtok egyetérteni.
Na, az a lényeg, hogy hullával sem csak támadni lehet...
|
Szerintem egy hullával csak egy dolgot tudsz csinálni:
Támadni és Támadni és néha Támadni és ha tudsz akkor Támadni

A gyorsan fejlődik? át lehet gyurni? Mivé is? Bontom a barakokkat, hogy barakkokat építsek?
Védekezésre meg abszolut nem alkalmas! Mi ellen tud védekezni? Sereg, tolvajok vagy varázslók ellen? Evickélés alatt felfedezést értesz? Azért annak vannak komoly anyagi követelményei is, amit egy hulla nehézkesen termel ki!
Ráadásul, ha termelsz (sok-sok bank kivételével) onlájn átjáró leszel a toliknak! A tekercsekkel kapcsolatban nálam az első dolog megnézem (általában Óriás minimális tolvajjal) mennyi tekercset hoz egy hulla!
Én se vagyok abszolut hulla ellenes, de ezen állítások közül egyikkel se értek egyet! Vannak tippek bevált stratégiák hulláknál, de egy olyanról sohasem hallottam ami védekezésre épül!