Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 02-09-2010, 16:56
Dominator Dominator is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 79%

Úgy vettem észre, kb közepes (2 év ) játéktapasztalataim alapján, hogy a hulla semmiben nem jó lenn... fentröl nem tudok nyilatkozni
Van pár javaslatom, hogy mit lehetne csinálni, nekem elég ésszerűnek tünnek, de azt leszögezném, hogy a számokhoz nem nagyon értek, mert a legfelső 2 csoportban nem voltam még soha.

Tehát:
1, férőhely bónusz, 10-15%, így is kevesebb mint bárki másnak
2, Dupla szintenkénti hadibónusz.
3, Tolvajok elleni védelem egy érdekes formája. Tehát:
Ha 200 hekin rányitok 1 kaput 1 hullára, akkor betegedjek meg 100(50-25 akármi) egység betegséggel, amire nem hat a kórház, vagy csak bizonyos mértékben (nem 3 hanem 1 pont, mivel ha úgy tetszik a betegség a túloldalrol jön). Ez a betegség féleség hívjuk fertőzésnek, a kapu bezárulásával azonnal eltűnne, addig természetes folyamatosan csökkenne a hatékonysága. A fertőzést, ha támadok a katonáim nem viszik el, így visszaérve nem fertőz meg újra, illetve az engem támadók sem viszik haza. Vehetjük úgy mint 1 különbejáratú kis betegség csak azoknak akiknek van hullára nyitott térkapu.

esetleg:4, a hullától ne lehessen élő embert lopni és/vagy ne lehessen tőle ételt lopni, mivel az emberek nem eszik meg a fertőzött kaját, illetve a tolik sem szivesen fogdossák, így legalább ha mást nem tud felhalmozni szerencsétlen akkor tud termelni piacra gabonát.... (persze nem tarthat otthon 10 millát abbol se mivel fosztással szépen el lehet vinni)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Dominator For This Useful Post: