View Single Post
Old 02-08-2010, 14:00
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
65% barakk 10% torony üss. Ha felértél a megfelelő hekire feltárás. Good luck!
Remek ötlet, elfelejted, hogy nem egyszerű mindezt törpével, még úgy sem, ha van rá pénz. De úgy érzem, itt nincs.

Quote:
Originally Posted by csakegygnóm View Post
az a baj hogy ök mind elhúztak tölem elfként tudtak haladni (30/30 as torony barakkal tudosként 96% os morállal kevés ork üti át öket) én viszont lent ragadtam sajnos. A legközelebbi tag is 25 körre van tőlem
Bocsi, hogy ezt tanácsolom, de azonnal lépj ki. Látszik, hogy egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy a törpéjük, aki fegyveréből fedeznek, a jövőben mi fog történni vele. Felejtsd el őket. Voltak hirdetések törpéknek A-ban, sőt folyamatosan volt, tőlünk is, lehetett volna jelentkezni.

Quote:
igen lehet hogy visszakiséréskor kiteszem majd a laki tekit a beütésem után bár az a baj hogy a hiénák biztosra mennek nem ki sereggel jönnek rám hanem full sereggel és azt csak is akkor tudnám kivédeni ha a kintlévő lovak eltünének és bevásárolhatnék ugyanannyi ijat
Ha megtámadnak, nem kell neked full sereggel szembe menni. Kell valaki, aki néz neked kintlévő sereget, és számolni egy biztosan beférőt, és annyit küldeni. Ha hiénák kijönnek rád full sereggel, akkor még nekik is szembe lehet menni.

Quote:
ez amúgy miért nem jó? Igaza van Tom nak tele veszem ijjal a kajával nincs gond ugyse. Ez kb annyi hogy egy 55% os ork tudos tábornok se tud alulról átütni és ki lehetne bekkelni vele valahogy az A t hogy tudjak majd fordulni 5 re
Ha tele vagy íjjal, akkor a morálod is gyér lesz, és könnyebben vernek be. 55% barakkos ork kevés van, lenn lehet, hogy nemis kevés, de ők sose fognak feljutni, és fenn találkozol a 70%-os orkokkal is. Nincs az az éplista törpével, aminél nem vagy felbontható egy orknak nagy haktáron.

Quote:
sajnos a kereskedő személyiséget muszály volt választanom mert az anyag eladásból nem tudtam pénzt csinálni mert az A ban olyan nyomottak az árak hogy kiszámolva a bank éri meg a legjobban
És hát ha nincs pénz akkor nincs is haladás sajnos a sereg eladásból se folyik be annyi pénz mint a bankokból.
Tehát egy jó bevételi forrás maradt csak a 15% bank. Megszedem pénzel magam és indulhat a menet felfelé. Majd utána mikor beértem a társaimat bankokat újra fel megint egy kis pénz gyűjtés megint átépítés és így tovább.
Butaság. A kereskedő igazán rossz választás volt. Lehet, hogy most olcsó a nyers, de adtam már el A-ban 2000-ért is agyagot, sőt, 6000-ért is. Ha beindul egy nagyobb klán ütögetni, akkor fel fog menni szépen.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: