Quote:
Originally Posted by taszi
a felesnek az a dolga,hogy tekizzen azzal nincs semmi baj 
ellenben tekizés után a következményeket is vállalni kell szóval nem értelek mi bajod van! én összesen 3 üzenetet küldtem neked ellenben a te már-már kóros írogatási és jópofizási hajlamoddal szemben 
mellesleg ha akarod nyugodtan bemásolhatod őket semmi sértő nem volt egyikben sem,ha másképp gondolod nyugodtan jelentsd nem hinném hogy szankcionálva leszek 
a rengeteg benyelt ütésről pedig csak annyit,hogy nem én tehetek rólla hogy egyszerre akár26 sereggel is be tudunk verni.rinyálás helyett tanulj meg játszani vagy olyantól lopj akinek annyi barakkja van mint neked!
|
Nem érzem , hogy rinyáltam volna nem azért nyitottam a topicot , de érdekes a téma sokaknak van hasonló tapasztalata, van miről beszélni ezzel kapcsolatban úgy érzem.
Köszönöm a jótanácsokat is igyekszem tanulni amennyit csak tudok .
Mindenesetre nem fogok 8 sereggel 0 épületet elpusztítani , és 0 katit varit tolit mészárolni , pedig több orkal játszom most is , és már volt ,hogy loptak is tőlem tán még meg is támadtak.
a leveleidet nem fogom bemásolni kivéve az elsőt amitől elszállt az agyam végeredményben :
"akkor vedd úgy hogy minden lovunk röhög a vicceken

"
ugye az akkor volt mikor kitámadtál teljesen az orkoddal felmértelek és az összes íjjam lóra cserélve visszatámadtam sajnos nem volt már elég pénzem hadi tekire ezért csattantam , ha van tekim bemegyek félelfel is

kivártad a csatát a levél csak utánna jött

előtte egy rossz szót nem írtam neked így volt vagy így volt ?
egyébként én is megkaptam a szárazságot tőletek a tf orimra.

Végeredményben beszélgethetünk privátban is személyes problémánkról tudod hol érsz el , a többiek lehet már unják kicsit.
Erendően a jelenség miatt voltam kíváncsi a véleményekre mert valóban van néhány játékos akik szent és sérthetetlen legalább is azt képzeli magáról , és jajj annak aki véletlen ezt nem így gondolja , keményen torol akár szinteken keresztül is , ez egy játék ezt elfelejtik igen sokan .