Quote:
Originally Posted by Ati
Azóta változtak a szabályok, nem lehet olyan szinten elérhetetlenné válni, mint akkoriban. A top klán is változott már azóta.
Azt gondolom, hogy legyőzhetetlen klán most sincs. 
|
Nem legyőzhetetlen, de nehezebben utolérhető mint korábban (szerintem) -most legalábbis nincsen túltöltöt sereg, amivel a sokkal nagyobbakat is el lehetett érni, valamint most már császár sincsen, akin fel lehet kapaszkodni.
Egészen pontosan: hatalmas űr tátong a top és a többiek között, ami egyelőre áthidalhatatlannak látszik.... a mostaniaknak pedig lefelé könnyebb haladni mint felfelé (jól mondom?

)
És ilyen védett helyen termelni... kényelmesen uralva a piacot -ez valóban behozható? Főleg ennyi ráfordított órával....
Bár szerintem is az a normális, hogy sok idő vezet a sikerhez, tehát aki keveset fordít rá, az ne reménykedjen az elsőségben... ezt a mostani toposok meg is tettek, és gratula a teljesítményükhözm de a mostani állapot már a játék adta lehetőségek határát súrolja, és szerintem most nehezebb helyeztben vannak a trónkövetelők, mint korábban.
Én nem vagyok érdekelt ebben a témában, de úgy érzem hogy már láttam eleget arrafelé ahhoz, hogy ilyen véleményt formáljak -remélem nem másztam bele senkinek a lelkébe