View Single Post
Old 02-07-2010, 19:09
reichz's Avatar
reichz reichz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
nos,adott egy gyengébb ori aki egy kigyúrt tanyafree orkot kitekiz aztán ír egy jópofa levelet hogy legyen béke,majd pár mészár után egyre csak küldözgeti a nagyképű leveleket,0-ra bont,fedzve próbál menekülni ellenben az eszébe se jut hogy "hát jobbak vagytok nem lopok többet" tipusú levelet küldjön.nos az ilyen országokat én az egész csoporton keresztül szeretem rugdalni
(csak hogy tudd mire számíthass)
az eleje lemaradt a sztorinak, elsőnek a kigyúrt ork szövije lopott majd nem történt semmi ... másodszor a kigyúrt ork szövije lopott akor történt a visszalopás a saját kapun , és az első levél teljesen normális hangvételű volt sőt a második is tán még a harmadik is , utána jöttek a mérgesítő levelek talán 3 .de abból is az elsőt a kigyúrt ork küldte....
a néhány mészár meg nem tudom mennyi mert már kilóg a vége a listáról de 58 at meg lehet még számolni az első néhány tucat már lemaradt.

az orit törölni fogom , de ezt is megemlítettem annó

valahogy egyébként úgy érzem hogy a felettem lévő üziben van az igazság , vannak orik amiktől hiába is kérsz békét , a többi már csak szófacsarás
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to reichz For This Useful Post: