View Single Post
Old 02-07-2010, 18:43
csakegygnóm csakegygnóm is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
nos,adott egy gyengébb ori aki egy kigyúrt tanyafree orkot kitekiz aztán ír egy jópofa levelet hogy legyen béke,majd pár mészár után egyre csak küldözgeti a nagyképű leveleket,0-ra bont,fedzve próbál menekülni ellenben az eszébe se jut hogy "hát jobbak vagytok nem lopok többet" tipusú levelet küldjön.nos az ilyen országokat én az egész csoporton keresztül szeretem rugdalni
(csak hogy tudd mire számíthass)
Sziasztok én annyit fűzék a témához hogy 3 as csoportban van egy országom és volt egy szövetségünk is szeretünk volna egy szövetség egyik tagját leföldelni. Ami perzse sikerült is.A végén az lett azonban az egészből hogy a többségünknek újráznia kellett vagy szabiznia.Ezt most azért mondtam el mert a vége felé szeretünk volna kapitulálni és mnt kötni a vezér meg is irta udvariasan a levelet elismerve a vereségünket és hogy hajlandók vagyunk minden ártózást abbahagyni mert mi is okoztunk nekik károkat stb a válasz az volt hogy ne is reménykedjünk az mnt ben utánna egyesével szét pusztitottak minket egészen újrázsáig mi szétbontottuk a szövit és mivel ennyire gerinctelenek voltak az egyik tagunk mf ként bevédte magát és szétártózta öket hogy a végén ök kértek bocsánatot és újráztak.Én nem vagyok a bosszú embere de ha valaki ilyen akkor csak ezt érdemli
Reply With Quote