Quote:
Originally Posted by LiverPool
Általában nehéz erősebb orit ütni/ártózni/lopni... 
Mindennek van oka. Én személy szerint, akikkel vmi zűrös ügyen volt, vagy csak nem tetszett egy-két dolga, azokat akár 2 év múlva is piszkálom emiatt.
Szal, akár bosszúállónak is nevezhetsz 
De ez a játék a harc/mágis/alvilág-ról kellene, hogy szóljon, nem arról, hogy "haggyá má"...
sztem...
|
nagyon érdekes dolog ez egyébként

saját indíttatásból nyitottam a témát , épp ütnek nem kicsit , egy 5. szinten nincs sok célom azzal az orival egyszerűen próbálgatom mit lehet kibírni és miféle taktikával lehet túlélni és azt el kell mondjam nem kezdő társaság próbál laposra taposni de úgy látom 5. szintek alján ezt szinte lehetetlen megtenni, bontottam már 0 ra full üres ori 75 lakos azt hiszem ez volt a mélypont, de innét is van vissza , igazából nem is buktam jelentős összeget még el pedig 5. napja tart és legalább 50 sereg járt már nálam , 7-8 körre tartom magam tőlük persze így is odabontanak vagy fokoznak a sereg indítására de rengeteg pénzükbe lehet már ez a móka és csak nem hagyják abba .
Én általában megelégszem 3-4 megtorló akció után ha így nézzük nem vagyok bosszúálló típus , épp ezért lennék kíváncsi az indittatásokra a másik oldalról.
különösképp azokra az esetekre mikor többe kerül már a bosszúállás mint a kirobbantó ok

megéri ez? mire jó ez ?