Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 06-27-2006, 14:25
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

hmmm... ezt a topicot olvasva megalapozottnak találom a "sírva vígad a magyar" közhelyet... ez egyszerre nevetséges és siralmas, hogy mivé fajul egy játék ... néha nézzetek magatokra. vagy csak én vettem a fáradtságot, hogy végre ne kezdjek el vádaskodni és vitatkozni?

mielőtt félreértitek, igen, nekem is van dolgom sok olyan játékossal aki nem ismeri a fair play fogalmát (ezt a feltörést elkövetőre értsétek, nem pedig magatokra, mint mondtam, nem vádaskodok!), de egyre kevesebbet kezdek el leállni vitatkozni velük.. megpróbálhatjátok nem mindig másban keresni a hibát, és nem egymásnak ugrani az első adódó alkalommal. egyre nevetségesebb "casus bellikre" vetődtök rá. rendben, el kell ismerni nagyon goromba dolog a feltörés, és ha ezért Wandéknak lett a hódból, rendben, legyen, elköszöntek, de hogy még ezen is veszekedni tudtok... az elég ciki mindannyiótokra és mind a hódítóra és az 1/A-ra nézve. nem tanúlságokat akarok levonni, vagy kijelenteni, hogy itt ki a hibás, egyszerűen csak rávlágítani arra, hogy lehet hogy nem így kellene lennie ennek...

(hogy értsétek egész pontosan mire gondolok: van egy rendes kocsma, jó hangulat. bejön egy goromba fráter aki verekedni kezd, évek óta akár az egyetlen ilyen eset, akik ezt látják, és nem törzsvendégek, azok mit gondolnak? azt, hogy ide inkább nem jön többet. -> megint lehet elmélkedni hogy miért is nem szeretik sokan az 1/A-t, vagy mit gondolhat egy kezdő hódítós...)
Reply With Quote