Quote:
Originally Posted by Xeper
Na ilyenkor megy el a kedvem az ilyen jellegű játékoktól. Már akkor csodálkoztam honnan van ennyi aranyuk, mikor az utolsó területeiket rohamoztuk. Több pénzük volt akkor is, mint nekünk. Pénzért lehet nyerni? Nonszensz.
Ilyenkor szeretem különösen a hódító rendszerét. 
|
Sajnos viszont azt kell mondjam, hogy az eRepubliknál is vannak ebből a szempontból sokkal rosszabb játékok.
Egyszer kipróbáltam egy szintén hadakozós játékot, nagyon jó is volt, érdekes elgondolás, jó megvalósítás stb stb, egészen addig tetszett, míg ki nem derült, hogy pénzért lehet egységeket venni

Egy háborús játékban, pénzért egységeket

Hát lol, aki többet fizet az nyer

Elég nagy csalódás volt így...
Azért az eRepublik nem ennyire fekete-fehér szerencsére, a szervezettség nagyon sokat számít, főleg, mivel elég nagy (több ezres, több tízezres) tömegeket kell végső soron megszervezni.
Bár tény, hogy az eddig tapasztaltak közül a Hódítónak van a legkorrektebb fizetős rendszere, nem is véletlen, hogy ezzel játszok főleg, és az se, hogy csak ide fizetek
ui: az eRepen is a legismertebb fizetős arcok, mint Max McFarland, vagy anno Parter, a befizetett forintmillióikat a közösség javára fordították, saját magadra értelmetlen nagy pénzeket befizetni, ha meg már egy-egy nagyobb csoport játékminőségét javítod vele, az szerintem egy emberileg teljesen korrekt és becsülendő cselekedet