View Single Post
Old 02-05-2010, 01:56
RRRrrr RRRrrr is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 81%

Nem kényszer lefordulni Azon kívül hogy nem véletlenül lett bevezetve, nem indokoltál semmit, akárhogy is olvasom... Sajnos nem használtam a külsőt, mikor ez be lett vezetve, ugyhogy nem tudom miért lett. De többen és aktívabban játszanának A-ban az biztos, mert lejjebb kerülne a top a nagy országok lefordulása miatt(nyilván nem minden nagy fordulna, de aki több szemet akar az igen) könnyebben lenne teljesíthető. Mondjuk én régebben mikor elértem a B csoport topjába, mindig töröltem és új országot inditottam pont azért, mert ha nem karolnak fel a nagyok, akkor szinte esélytelen feljutni a topba.
Jobban vonzzaná a játékosokat.

"hogy ha vki a mostani As orszaga helyett mindig egy fellepovel jatszana, mennyivel is jatszananak tobben?" Ezek szerint ugy gondolod, hogy a mostani A létszám annyira állandó, hogy se régiek nem hagyják ott, se újak nem mennek oda? Valahogy nem úgy értelmezted sztem ahogy kellett volna, sztem direkt De ebben a felfogásban is azt tudom mondani, hogy ha a mostani A-s országgal fordul, és felvisz egy újat mindenki, akkor annyira lekerül a top határ, hogy nagyon sok embert fog vonzzani a "könnyü" fordulási lehetőség, ezáltal többen lesznek. Szerintem ez tök logikus.
Reply With Quote