View Single Post
Old 02-05-2010, 01:29
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by RRRrrr View Post
Üdv!
Nagyon korán van még, nem olvastam el az egész topicot (majd szakítok rá időt) igy nem tudom, hogy megfordult-e már valaki fejében, de szerintem meg lehetne oldani egy mondatban is az egész problémát
Ne lehessen fordulni B-csoportból. El sem bírom képzelni, mennyi lehurrogást kapok majd, ezért írok még pár gondolatot Tudom hogy nagyon felborítaná az egész eddigi játékot, de ezzel egycsapásra megoldódna az A csoport gondja szerintem, viszont felvetne sok másikat az tény.
Ami jó lenne szerintem :
-elkezdenének játszani A-ban (mindenki aki több szemet akar)
-nem csak az éjjel nappal gép előtt ülő klánok játszanának, bár ugye jóval könnyebb dolguk lenne. (mint ahogy eddig is ez hatalmas előny ugye,de nem feltétel)
-B-ből is ugy menne tovább A-ba mindenki ahogy eddig is lehetett,tehát ezt nem kéne bolygatni
-rengeteg játékos lenne első szinten is(ez a pont szinte ugyanaz mint az első,de ez megér még egy bekezdést, mert duplán jó lenne)

Amit megbolygatna :
-az eddigi B-ből lefordult,ezáltal több szemet kapott játékos előnyben lenne, mert hát ugye szinte könnyedén forgott az A-s betonelfe miatt (engem nem zavarna, pedig csak 2szemes a "legjobb" országom)
-a többszemélyes országok eddigi fordulása A-ból még nehezebb lenne (top körök miatt ugye nem eccerű,de ez jó is, mert eddig véleményem szerint túl könnyű a forgás)

Hirtelen ennyi jut eszembe, biztos van még rengeteg ok, amit majd tőlem jobb játékosok leírnak
Lehet 3hsz alatt megdöntitek az ötletem, teljesen logikus dolgokkal, ugyhogy kéretik nem durván lehurrogni, csak szépen finoman.
Ezáltal talán a nagy klánokból/betonklánokból is elkezdenének leforogni emberek, ami a top határt még lejjebb is tolná
Nem veletlen lett bevezetve, hogy lehessen B-bol fordulni. Visszafele menni mi ertelme?

Az kivul, hogy az egesz otlet ugy butasag ahogy van, csak halkan megkerdeznem, hogy ha vki a mostani As orszaga helyett mindig egy fellepovel jatszana, mennyivel is jatszananak tobben?

Ezt az egesz A-bol lefordulas kenyszeritest elfelejthetnetek egyszer s mindenkorra. Nem kell bekorlatozni az embereket.