Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Monro, szerinted hol a határ? Hány évig lehet vinni más országát szabályosan, (természetesen akciózás nélkül)? Ha hetente benéz a tulajdonos, akkor rendben, de ha csak évente, akkor multizás?
Egyébként a szabályok szerint nagyon nem ajánlott belépkedni akciózás nélkül más országába, hiszen így több ember fogja ismerni a kódokat és bármelyikük tönkreteheti az országokat.
Wandék egész jól megúszták. Nekem és öt klántársamnak úgy törték fel az országainkat, hogy a feltörő úgy szabálytalankodott, hogy mindannyiunkat töröltek. Mi is élen álltunk akkor...
|
Egyébként a szabályok szerint nagyon nem ajánlott belépkedni akciózás nélkül más országába, hiszen így több ember fogja ismerni a kódokat és bármelyikük tönkreteheti az országokat.
Wandék egész jól megúszták. Nekem és öt klántársamnak úgy törték fel az országainkat, hogy a feltörő úgy szabálytalankodott, hogy mindannyiunkat töröltek. Mi is élen álltunk akkor...[/quote]
Fegya nem látom ugy hogy kell határ.
Ez mondjuk az én véleményem. Sztem kontrollálható, hogy egy orit "csak" a szövik visznek vagy van olyan "felhasználó" akinek tulajdonítható az ori. Másrészről ha gombokat tud nyomogatni akkor néha-néha feltűnhetne a nyilvánosság elött egy-egy ori gazdija. Akár itt, hogy véleményt alkosson akár egy összejövetelen. Na mindegy ezmás téma.... Szóval ha a többségnek ez nem elfogadható akkor EGYÉRTELMŰ KÖRÜLMÉNYEKET KELL TEREMTENI!
Írjuk le legalább a súgókba!
Legyenek RENDSZERESEK (hetente) az AZONOSÍTÁSOK nem 2 évente 1x! És max 24 órás türelmi idővel. Ezután automatikus szabi mondjuk. 168 óra után meg auto SZK.
Ami a törlést illeti azt asszem csak e-mail ismeretében lehet. Ha ezt is meg tudta tenni akkor elég bizalmas volt a viszonyotok. Az e-mailjeit a szövijeimnek még én sem tudom... (legtöbb esetben legalábbis)