Quote:
Originally Posted by vityu
Tényleg szép egy hajnal 5-ös ütés... Én nem nevezném szépnek, bár ez lehet az én hiányosságom. Azt is be merem képzelni, hogy csak egy kis próbasereg ment.
Az a szép, amikor valaki bemegy támadni délután 6kor, amikor általában majdnem mindenki otthon van, és gép elé tud kerülni.
Emlékszem egy pár olyanra, amikor a csak egy maradhatosok bepróbálkoztak kb 2hetenet valamelyikünknél, és szar, úgy felkelni, hogy gyakorlatilag csak íjat kell bepakolni, mert olyan kis sereggel jön, hogy nem lehet szembe menni sem... Mindezt hajnali 4kor...
Ne haragudj, ez most nem ellened szólt, hanem úgy az egész hajnali ütések ellen. Én is csináltam, de nem, nem jön be. Éppen ezért félnek azok, akik nem tudnak éjszaka lenni, így nagyrészt ezért van ennyi elf...
|
Kevesebb az éjjeli hiéna, akkor miért ne támadna hajnalban? És aki A-ban játszik és nem tart bent sereget, az meg kelljen fel betenni, vagy hagyja, hogy leüssék. Orkokon kívül nem sok esély marad a többieknek, nappal földelni.
Vagyis Tom szavaival élve, délután 6 kor, 5 klántaggal a nyakadon, hülyeség kimenni támadni.