Vityu!
Azt hiszem mostmár leírhatom, hogy ez egy olyan ütés volt, amire számíthatott az ellen, hiszen napközben nagyon csúnyán legyújtott, elmondása szerint csak azért, mert már így is sok földet vittem el tőle, és túl közel voltam hozzá a pontlistán. Elég gyenge indok ez, én úgy véltem, pusztán csak unalomból gyújtott le és fennált a veszélye annak, hogy naponta többször fog még az elkövetkezendő időkben gyújtani, pláne úgy, hogy többen is voltak a klánjából a közvetlen közelemben. Írtam neki, hogy menni fogok rá, de majd akkor, amikor nem számít rám. Ezután direkt felkeltem fél 5-kor, bár még aludhattam volna 1 órát. Kimentem rá majdnem fullal (kb.10k helyem maradt otthon) és sikerült is beverni. Innentől kezdve nem érzem azt, hogy ez egy sunyi, váratlan támadás lett volna hajnalok hajnalán. Sőt.
Ezt követően persze kaptam a többiektől az arcomba minden földi jót, de egyelőre úgy tűnik, hogy jól jöttem ki a dologból és a földet is sikerült megőriznem, amit tőle szereztem.
Tehát a várható támadásom nem "várták". Ha nekem valaki megpedzegeti, hogy támadni akar, akkor legalább néhány napig odafigyelek az orimra nonstop. Bár voltak online akkor is a klánjából, amikor kimentem, de ezek szerint akkor nem működik 100%-osan a riadólánc náluk