Szép estét !
tanulságos volt végig olvasni a sok mindent.
Atinak nagyon tetszett a beírása hogy mit szűrt le, a moderátorokkal kapcsolatban ( hogy nem jksz eznek )
egy pár észrevételt én is megjegyeznék ha szabad...
a legszembetűnöbb, hogy Wand elköszönt tisztességesen mielőtt elmentek nyaralni, de mégsem mentek el , sőt addíg provokálták a találgatást, és utalgattak klánokra, hogy azt már nem hagyhatták egyesek szó nélkül.
A másik dolog a legutóbbi hódítós bulin Wand mindekit kinevetve , szinte dicsekedve ecsetelte melyik orikat viszi az 1/a ban illetve hány aktív játékos viszi azt a sok orit...
most legalább tudjuk kik az aktív játékosok...
én nem hittem el , mert ez nem lehetsésges azt gondoltam csak vetít...
de a mai beírások elgondolkodtattak...
először is engem bármikor felkeltenek éjjel akármikor tudom az összes épületem miből mennyi van fejből tudom az egységeimet, mikor jönnek vissza a cuccokat mindent kapásból, de főleg a barakkok és őrtornyok számát.
ha csak 1 tanyát lebontanak nálam észre veszem hogy valaki járt az orimba...
kizárt hogy ilyen régi, jó játékosok ezt ne vegyék észre
és csak később veszik azt is észre , hogy gyengült az országuk védelme...
gondolom ésszerű magyarázat erre, hogy EGY nagyon fontos országot könnyebb irányítani , mint többet...
a másik dolog amit Roni írt :
hogy nem fórumra írták ki a jelszavakat
kérdezném akkor hová??
valami olyasmit olvastam hogy a saját jelszómat soha ne adjam ki senkinek...
márpedig ezt a moderátorok is tudják gondolom...
valamint azt is hogy ők a játék felügyelői, és köszönettel tartozunk a munkájuknak, sőt felnézünk rájuk, egyes kezdő játékosoknak pedig példaképük is 1-1 moderátor , és kitűzik maguknak hogy ők is elszeretnének jutni oda.
nem hiszem, hogy ilyen példát kéne mutatni nekik
mindezek mellet sajnálom a dolgot
de azt tanácsolom majd akkor gyertek vissza játszani, ha minden országot a saját tulajdonosa tudja irányítani, és ideje is van a játékra
jó pihenést