Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Szóval egy jól szervezet szövi pikk pakk leüti a min hekije alá ha sokat pattog...
|
Amíg nincs tolivédelme valamilyen formában addig a "G" és a "B" csoport szövijei, (ahol csak az óriás nem tud gyujtani) szétszedik akárki vigye is, akármit csináljon is a hullát vivő játékos.
1 óriás 1 gnóm 1 ork 1 törpe szövifelállásnál.
Másik szövi legyen 2 ork 1 óriás 1 hulla.
Tételezzük fel, hogy a hulla varis szövije felfedi a gnómot, mert az tud a legtöbb toliakciót indítani abban a szöviben.
Marad 2 gyujtásra képes ország.
Ha nem ortimálisan használják a készülit akkor is kijön napi 45 gyujtás a hullára. Ami nem baj, de a hulla ha megfeszül, se tud szart se tenni ez ellen.
Én nem tartom ezt játszhatónak.
Személyes tapasztalatom:
5-ös szinten ahol olcsó volt a nyers belementünk egy szöviharcba.
Én hulla voltam, az ellen 3 gnóm 1 óriás felállású volt.
Mi voltunk alul, azaz előnyös pozícióban.
Talpraesett, reagálni képes játékosnak gondolom magam, mégse tudtam semmit tenni a napi 60-65 gyujtás ellen, vagy kezelésére.
Hiába volt tartalékunk, hiába építettem vissza túlórában, a második napra ellehetetlenült az országom.
Hiába az autovédelem, egy határ után már minden házacska duplán számít, amikor már semmit se tudsz letolni az intézőben...
Ez nem A beli probléma lenne, hiszen ott a 10K pont távolság hamar összejön, és a tolik már nem okoznak károkat, ha nincsenek közel.
Az 1/A-ban sokkal kevesebben játszanak aktívan mint a lentebbi csoportokban, így én fontosabbnak tartanám a lentebbi csoportokban használhatóvá tenni a Hullát.
Ez pedig csak akkor valósítható meg, ha nem lehet
következmények nélkül, csak azért mert 1 kocsmával is megy szarrágyujtani bármikor, ha 10K-n belűl van. Aki tolizni akarja az tartson kórházat javaslatom szerintem megoldást nyújtana erre a problémára.
A mostani helyzetnél még az is jobb lenne, hogy házait kőből építi, mivel kripták, ezért nem lehet gyujtani.