Quote:
Originally Posted by siQ
Ennek az egésznek akkor lenne értelme, ha azzal a fajjal kéne végig játszanod amit 5. szinten választassz, mert akkor kvázi végig szenveded a szar hullával alsóbb szinteket, hogy utána egy erős hullával játszhass. De mivel olyan a rendszer, hogy minden szinten újra választhatod a fajodat, ezért egy ilyen jellegű erősitéssel max annyit lehet elérni hogy szabályozzuk, hogy melyik szinten milyen fajok legyenek.
Ilyen erővel lehetne egy faj aminek az a faji sajátossága, hogy 3. szinten kap +100%-ot a többin meg -100%-ot minden akcióra. Kiváncsi vagyok melyik szinten lesz játszható szerinted.
Vagy egyértelmű cél hogy A-ban szaporodjanak a hullák jobban, mint B-ben vagy G-ben? Akkor lemaradtam valamiről. Ráadásul pont azon a szinten kapja a legnagyobb bónuszt, ahol a legtöbbet ér, hogy hadis országról van szó.
|
Szóval szted átlagban ugyanolyan játékosok vannak G-ben mint mondju W-ben??? minden szint általában nehezebb mint az elöző mert több jó játékos tömörül egy csopin belül... így ha vki hullával lesz akkor is elég ereje lesz az adott szinthez... sztem ez teljesen világos és logikus. a szted szar hullával is bármikor meglehet csinálni 5-en a top-ot, de egy jó játékos még a top10%-ot is simán eléri vele, nah ezt csináld meg most B-ben a mostanival... ha megnézed és tényleg nem kap a védelemre bónuszt, akkor úgyse fog feljebb jutnia top10%-nál sokkal,mert egy jól szervezet szövi pikk pakk leüti a min hekije alá ha sokat pattog... És ez A-ban is igaz. egy bizonyos heki felett már akkora hátrány lesz neki a védelem hiánya, mert 1ütéssel akkorát esik hogy nem fog tudni visszamenni és itt az egyénire gondolok.