Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 01-29-2010, 16:46
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Én még mindig azt nem értem, hogy miért van szintenként változó bónusza a hullának? Ez abban az esetben lenne érthető, ha szintenként kapna egy maluszt is, de én nem látom ez hol jön elő.
Mit nem lehet ezen érteni. Azért mert ez egy faji sajátosság, mert van egy faj ami különbözik a többitől abban,hogy minden szinten erősődik,ugyanúgy ahogy az ellenfelek is hozzá ez a hulla faj egyedisége.

Amúgy én monróval értek egyet. Erősődjön nyugodtan ennyit, viszont a hadi bónuszt csak támadásra kapja meg, és a férőhely bónusz ne vonatkozzon a tornyokra... így egy hulla nagyobbat üt mint egy ork klánban, de a védelme még a mostaninál is gyengébb lenne (kivéve 5.szintet ahol pont ugyannyi mint eddig).

És még annyit tennék hozzá,hogy a betgséget finomitani kéne magas hekin. Jack számolásai szerint a betegség első körében majdnem kihall a lakosság nagyobb hekin. és ha ez így van, akkor a hazaérkezést követő körben az ország védelme megszünik mint olyan, mert a tornyok nem müködnek, de még a katonák is kivándorolnak a nem müködő barakkokból.

Last edited by Kutyuleee; 01-29-2010 at 16:52..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: