Quote:
Originally Posted by siQ
Én még mindig azt nem értem, hogy miért van szintenként változó bónusza a hullának? Ez abban az esetben lenne érthető, ha szintenként kapna egy maluszt is, de én nem látom ez hol jön elő.
|
Mit nem lehet ezen érteni. Azért mert ez egy faji sajátosság, mert van egy faj ami különbözik a többitől abban,hogy minden szinten erősődik,ugyanúgy ahogy az ellenfelek is hozzá

ez a hulla faj egyedisége.
Amúgy én monróval értek egyet. Erősődjön nyugodtan ennyit, viszont a hadi bónuszt csak támadásra kapja meg, és a férőhely bónusz ne vonatkozzon a tornyokra... így egy hulla nagyobbat üt mint egy ork klánban, de a védelme még a mostaninál is gyengébb lenne (kivéve 5.szintet ahol pont ugyannyi mint eddig).
És még annyit tennék hozzá,hogy a betgséget finomitani kéne magas hekin. Jack számolásai szerint a betegség első körében majdnem kihall a lakosság nagyobb hekin. és ha ez így van, akkor a hazaérkezést követő körben az ország védelme megszünik mint olyan, mert a tornyok nem müködnek, de még a katonák is kivándorolnak a nem müködő barakkokból.