Quote:
Originally Posted by Von
Aki szombaton napközben jön, pont ugyanígy jár 
És amúgy emlékszem, mikor Ati ezt bevezette, én is reklamáltam érte. Bár szerintem ilyennel nem feltétlen lehet változtatni a végeredményen, de mindenképpen felesleges, és csak visszaélésre ad alkalmat az, ha valaki olyan későn lép be.
|
Arra céloztam, hogy korábban volt arra lehetőség, hogy vasárnap este belépett valaki, vagy szombat hajnalban és nyilván csak az számított rá, aki tudta, hogy jön az ingyenföld. .
Aki szombat nap közben jön ugyanígy jár, de nem fogja senki sem megnyerni a hétvégit, mert szombat napközben bevert valakit 5-ször, vasárnap már más a helyzet. .
Én is emlékszem, mert én javasoltam talán, de ez nem biztos meg kéne nézni. .
Quote:
Originally Posted by Von
Ilyenkor nem az újonnan bejövő orit kell ütni, hanem azt, aki őt ütötte. Az ilyenek ellen illik eddigre egy kis előnyt összeszedni. Illetve nem is tudom hányszor játszottam el, hogy az ilyen hős soksereges üresori-ütőket magam elé engedtem, majd alulról alájuk kentem harcossal egyet
Aki ezen húzza fel magát hekiügyileg, még nincs annyira felfejlődve egységekkel, hogy ne lehessen megcsinálni ezt, és tiszta haszon csak végeredményben neked 
Ezért mondtam, hogy nem láttam még olyat, hogy valaki így fordít az eredményen 
|

Elhiszed, hogy engem sem előztek meg még így, amúgy sem nagyon. .
Te arról beszélsz, hogy valaki sorozatos 5 sereggel húzza fel magát hekiben. .
Én meg arról, ha az első két orinak hasonló az értéke, de az egyiknek jön az ingyenföld, akkor azt engedheted magad elé, mert nem fogod tudni beverni és nagy valószínűséggel nyerni is fog az ingyenföld miatt. .
Ezért mondtam, hogy simán lehet így fordítani az eredményen. .