Quote:
Originally Posted by Elfi
Nem olyan rég kaptam meg, hogy igen, de ez az Aréna fóruma. .
De amúgy a hétvégin azért nem láttál ilyent, mert már elég régóta él az a szabály, hogy nem lehet belépni szombat éjfél után. .
|
Aki szombaton napközben jön, pont ugyanígy jár

És amúgy emlékszem, mikor Ati ezt bevezette, én is reklamáltam érte. Bár szerintem ilyennel nem feltétlen lehet változtatni a végeredményen, de mindenképpen felesleges, és csak visszaélésre ad alkalmat az, ha valaki olyan későn lép be.
Quote:
Originally Posted by Elfi
Amúgy simán kellemetlen volt, ha valaki éjjel megkér egy ismerős orit, hogy lépjen be, és mire észlelnéd már beverte kétszer 5-5 sereggel és már fordított is, tehát nem haszontalan az, és miután elindul a többi ori rá, akkor választ csak fajt ami meg véletlenül hulla. .
A szánalmas részével teljesen egyetértek. . 
|
Ilyenkor nem az újonnan bejövő orit kell ütni, hanem azt, aki őt ütötte. Az ilyenek ellen illik eddigre egy kis előnyt összeszedni. Illetve nem is tudom hányszor játszottam el, hogy az ilyen hős soksereges üresori-ütőket magam elé engedtem, majd alulról alájuk kentem harcossal egyet
Aki ezen húzza fel magát hekiügyileg, még nincs annyira felfejlődve egységekkel, hogy ne lehessen megcsinálni ezt, és tiszta haszon csak végeredményben neked

Ezért mondtam, hogy nem láttam még olyat, hogy valaki így fordít az eredményen