Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 01-28-2010, 21:28
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
ha 20 lama, tőle gyengébb játékos is visz mindent, és szarrágyujtja bosszúból mert megteheti.
Ezzel elvi szinten én is egyetértek. Ezért játszhatatlan a hulla, mert minden jöttment senki tud ártani neki durván, és lopni tőle, büntetlenül.
Így lehetne játszhatóvá tenni a hullát, hogy az ilyenekért valami retorzió járhasson, nem úgy mint a többi fajnál, de járhasson valami mégis.
Lenti szinteken szerintem teljesen használhatatlan marad a hulla, akármilyen ütőerővel is rendelkezik, ha egyáltalán semmilyen következmény nélkül lehet százmilliós, milliárdos károkat okozni benne. Ki az aki ezt finanszírozná szöviben neki? Hisz ő maga nem tudja, mert nincs rá lehetősége egyáltalán, hogy vagyont gyűjtsön vagy tartogasson.
Akkor már inkább orkot tart mindenki, mert bár az is viszi a pénzt, de legalább tudja, ha valaki árt neki, és ezért lehet bosszút állni, illetve eleve nem esik neki minden jöttment just 4 fun, mert megteheti.

A-ban pedig csak úgy támogatnám a hulla erősítését, ha egy beütés után magas hekin nem pusztul ki az ellen orija pár kör alatt, mert az teljesen nonszensz szerintem.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: