Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Nem voltatok rákényszerítve, hogy addig üssetek, ameddig el nem fogy a tartalékotok, nem voltatok rákényszerítve, hogy feljöjjenek egyes országaitok a mieink mellé, nem voltatok rákényszerítve, hogy ütés után elfedezzétek a kedvezményest, megállhattatok volna előbb is.
Egyáltalán nem voltatok rákényszerítve arra, hogy egy olyan klánnal bocsátkozzatok harcba, akiknek sokkal több pénzük van.
Fel lett ajánlva idejében az MNT, mert nem akartunk harcolni veletek, de az a sejtésem, hogy a sikeres ütések okozta önbizalom miatt nem voltatok elég óvatosak.
Simán elkerülhettétek volna, hogy hátrányos helyzetből kezdjétek a harcot.
|
hmm kihúztam a lényeget. régen volt igaz, de 3 oritok is úgy tudod felmenni hogy belépet a pékekbe, addig mindig visszapasziroztuk őket, igaz akkor még másik klánba voltak

Pedig rendesen fokoztak , hmm akkor élveztem csak az 1A-t. ki kellett találni hogy éppen mit csinálnak. Aztán morgolódtam hogy egye meg a fene a pékeket, minden játszópajtásunkat beveszik

Mondjuk a 3 orinak ez volt a legjobb védelem, mert fel nem mentek volna az biztos
csak hogy a tényeknél maradjunk.
Amúgy meg nem mindegy hogy 1 évvel 1 hónappal, vagy 1 héttel ezelőtt mi történt?? ez egy játék
egy a lényeg bebetonozott klán nincs

ergo mindig zajlik az élet. sértegetni meg nem kell senkit se