Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 06-26-2006, 20:57
Roni Roni is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by aúú
Hát Baba én ferdítek?
Az igazán szép... Szerinted hol írtam én, hogy a hódítóban írtál üzit??? Legalább a saját írásaidra odafigyelhetnél... és szerinted én adtam ezért 72 kör kitiltást, vagy te?

"birom h mindig a legnagyobb lámának van a legnagyobb szája

lámika
gyere egyedül az életben nem férsz be

LOOL"

Mert egy ilyenre te adtál 72 kört (szeretnéd, hogy beidézzem, te mit írtál? Abban ugyibár nem a lámika és a Láma volt a legnagyobb sértés)... sőt volt szerencsém látni, amint jksz-el kitiltottál egy anarchos orit... de ha itt szeretnéd tovább folytatni, én szivesen felsorolok tőled, az év modijától még pár ilyen mókát, vagy végre abba hagyod?

Kedves CL, Neked mint moderátornak tudnod kellene, hogy mindig azt a kitiltást adjuk, ami éppen következik. Ha vkivel már olyan soxor volt gond, h 72 kör jön neki, akkor annyi jön, arról nem én tehetek. Elég szomorú h ezt Neked kell magyarázni.
A másik számodra meglepő dolog, az pedig az, h nem tiltok ki senkit jksz-ért Ati beleegyezése nélkül! És gondolom az is furcsa lesz h 168 kört sem adok Ati beleegyezése nélkül. Ezek után sztem menj, és kérj bocsánatot Atitól!

Jah, és ha vmi problémád van a moderátorok működésével kapcs, akkor Rád is vonatkozik a szabály, írd meg a supportra! :P