Ha már rólam van szó, nem tudtam megállni, hogy ne védjem meg magam és a klánom.
Én a múlton nem szoktam már agyalni. Volt, megtörtént, lezárúlt. Tovább kell lépni. Magánéletemben volt egy időszak mikor majdnem beleőrültem már, mert történt valami amin sokáig nem tudtam túltenni magam, de elhatároztam túl kell...
Vityu, engem hiába rágalmazol, vagy rágalmazod a Pékeket, hogy ellenetek csak csalással nyerhetnek. Mikor elküldtem az MNT-t, 2 ori miatt nem akartam háborút, de mivel az MNT-vel nem éltetek és olyan üzit írtál, hogy ti nem vagytok hajlandóak elfogadni, simán felveszitek a harcot velünk, mert nagyon jók vagytok, majdnem már jobbak tudásilag, aktivitásilag, pénzileg, vagy nemtudom mire gondoltál, eldurrant az agyam és mindenáron be akartam kenni a klánotok. Én egy társammal leléptünk, kicsit hamarabb kellett mert ránkszálltatok. Igazából jelentősége nincs. Klánból kiléptem, de mindenki nyomta a rizsát, mit tegyenek, szal az én ötleteim, tippeim is kellettek ahhoz, hogy gazdagabbak legyünk sok sok hektárral.
Az, hogy belépett valaki hozzátok, meg satöbbi ez hülyeség te is tudod. Mert ha bárki belépett volna, akkor nem a tekiket pakoljuk a rakiba, hanem bontjuk a barakkot. Ugyanaz nem? Talán csöppet hatásosabb. De nem léptünk be, e helyett izgultunk mi lesz. Kicsin múlt...
Az áthelyezés szimpla bénaság eredménye. Megkért a "hű csatlós" ahogy fogalmaztad, hogy tegyem ki a piacra a cuccait, kitettem, de összekevertem az ő és az én országom, és véletlen tőle nyitottam kaput, ami már akciónak minősül. Elrontottam, megbüntettek...megérdemeltem. A "hű csatlóst" pedig visszahelyezték, mert ártatlan volt. Jogos itélet született teljesen amivel egyet értek.
Azt nem értem, mikor fikáztuk a ti klánotokat, vagy a klánod játékosait?
Engem fikázhatsz, de aki ismer, tudja nem beszélek félre, és tudja milyen vagyok.
Amúgy sajnos tudom mi fáj...fáj, hogy alattad vagyok, és el fogok fokozni és semmit se fogtok rajtam leütni, és meg végigmegyek mind3-ótokon. Ez fáj, ezért akarsz minél előbb valami megoldást az elfokozás ellen. Sajnos már lecsúsztál róla. Amúgy meg tudom honnan nőtte ki magát a Pék klán és tudom, rengeteget tanultam, a 5-6 éves aktív A-s játékomból. Te nemtom mióta vagy az A-ban, de hidd el jobb belátni, hogy hibázok, mint a másikat ócsárólni és mindenféle nevetséges dolgot kitalálni a védelmetekre.
A múlt már lezárúlt, gondolj a jövőre és építsd a klánt aszerint. Hozz fontos, jó döntéseket és tegyél meg mindent a klán érdekében mert mint vezér ez a dolgod/dolgunk. 1 klán vezérének első dolga, minimalizálni a veszteségeket, és nem elborúlt fejjel, bármi áron, gondolkodás nélkül csatába indúlni.
Nem prédikálni akartam...csak tisztázni!
Jóéjt, sziasztok.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Last edited by Iron; 01-27-2010 at 22:04..
|