Nem idézem be, mert hosszú!
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem tanulok dolgokból. Te nem voltál benn a klánunkban, vagyis remélem, hogy te nem voltál, így nem láthattad a benti morált. Azt a nemtörődömséget, amivel vettük már az egészet. Az akkori áron egy utánafokozás kb 4mrd arany lett volna. Volt benn mondjuk 16mrd. Ez ÖSSZESEN 4fokozás, és akkor elment az egész klánvagyon. A jelenlegi piaci árakon hidd el, mentünk volna. Próbáltuk azt elérni, hogy ha ránk álltok, akkor eredményesek lehessünk.
Miért fokoztam rád? (30k pontról csak, nem 60-ról) Mert ki kellett használnom, hogy nagyon ramaty a morálod.
Nagyon szeretem, amikor olyanok mondják meg, hogy mi a helyes lépés, akik nem tudják azt, hogy a klánban mennyi pénz van, akik nem tudnak a játékosállomány pillanatnyi aktivitásáról, és rengeteg olyan körülményről, amiről egy külső szemlélőnek fogalma sincs. Remélem, hogy tényleg nem tudsz ezekről a belső információkról, és nem te voltál az, aki belépett egy éppen gépközelben nem lévő orkhoz és elfhez(gőzöm sincs, hogy hogyan), a klánsereg csapódása előtt berakni a hadügyi tekercset a raktárba, hogy pattanjunk, és ti beférjetek...
Mondjuk szerencsére ti is pattantatok, de ha mi befértünk volna, akkor lehet most nem ilyen lenne ez az egész... Lehet, hogy nem is a mi játékunkon múlt a végkimenetel, hanem valami gerinctelen ember/ek cselekedetén?
Tudod, amikor a kedves vezéreteket és hű csatlósát több ország szabálytalan irányításáért áthelyezték, egyszerre, két különböző csoportban, akkor már el tudom hinni, hogy a lefordult Iron miért beszélt úgy, mintha maga is a klánban lenne...
Tudod miért nem fogadtuk el az mnt-t? Azért, mert nem vayok hajlandó elfelejteni azt, amikor valahogy belépett Iron az egyik klántársamhoz még nagyon régen, (amikor a könyvmolyos termelő klánja volt) és a klántársam nevében beszélte rá az éppen bent lépvőket, hogy vegyenek fel lovat a piacról. Emlékszem a szavaira: Sokat tettek értünk a pékek, ennyit mi is megtehetünk nekik... Vagy nem így volt Iron? Ezek után azt mondta nekem, hogy ne pampogjak, mert mi az ő kisklánja vagyunk...
Lehet, hogy bolondság volt nem elfogadni az mnt-t, de inkább harccal bukok el ellenetek, minthogy szürkék legyetek a pontlistámban...
Jah, még az első sorodhoz: azért mert mindig megfontoltan haladtunk, még nem voltunk szarok. Ezért a klánért többet tettem, mint amit elképzelhetsz. Megfontolt, és ha nem is a legjobb, DE jó vezére vagyok a klánomnak.