Thread: A taktikai elem
View Single Post
Old 01-26-2010, 22:54
NewJackCity NewJackCity is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Jack nem célom az okoskodás, vagy mások hozzáértésének, játékának bírálata, de úgy érzem, hogy Taszi hatalmas kockázatot vállalt a támadással, és ha Önmaga ellen harcolt volna (azaz ugyanazon feltételekkel Ő vitte volna az oridat) akkor akár rosszul is kijöhetett volna a harcból.

500K körül is láttunk mostanában több elfokozásos védekezést.
Kimegy a támadó full barakkal, nem figyel nem enged el, mert majd elfokoz támadás után.

Szeretnék már végre látni egy esetet amikor a figyelmetlen full barakkos támadóra visszaküldenek 4-6 sereget, és utána is fokoznak, és a szart is kiverik belőle! Ilyet miért nem lehet látni?
Nem igaz, hogy ezt csak én látom így.
kockázat nélkul a siker sem édes annyira )
persze kijohetett volna rosszul is ha a szerencse is johelyre pártol
tényleg 500K-tol kezdodik a problémás rész
és igazadvan lehet saccolni hogy mi lessz a reakcio akár sikeres kombó is kijohet belőle ha az ember kikémleli a célpont szokásait
feltéve ha nem kiszámithatatlan tipus
a tobb sereggel utanamenetel (amit hiányolsz) szerintem azért nagyobb anyagi befektetést igényel
ráállás-rajtamaradás+500k lakos
az elfokozást barmelyik 8-10 fos klán megcsinálja lazán 5mrd nem nagy osszeg egy nagyobb letszámu klánnak és még 2-3 után is marad elég pénze
ha tartanak benn egységet védhetnek egy nagyobb nemtul élezett sereget lazán ha rájukmoccan valaki klánban
a kozepes létszámu klánokban foleg ha tobb extrém ori is van átgondoltan lehet csak megoldani hogy jusson is meg maradjon is a sastojásból
2-3 fos klánok meg aztán végképp nem engedhetnek meg maguknak ekkora koltekezést
legyenek bármilyen ugyesek amugy
szoval ahol van lé ott nem sratégián mulik hanem szerencsén
egy ráállás rajtamaradás+500k katis támadásnál azért 2*meggondolja az ember hogy belerakjon e annyi pénzt egy szerencsejátékba
vagy inkább hagyja a francba
szerintem ezért nem látni ilyen lekovetem és jol szájbaverem tipusu hazakisérést amit hiányolsz
kislétszámuaknál meg gondolkozni sem kell ajta hogy elkoltsék e a pénz mert nagy pofon lehet belőle klánban...

Last edited by NewJackCity; 01-26-2010 at 23:09..
Reply With Quote