Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 01-26-2010, 17:29
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Hege View Post
Hogy itt mindenki milyen piromániás.

Azért felhomályosítanám azokat, akik a gyújtásban bíznak az A-ban a hulla ellen, h ott egy kalap kakit sem ér. Teljesen igaza van a Vityunak. De a tesztidőszak alatt majd rájöttök erre, mikor ott lesz alattatok egy ilyen hulla és próbáljátok legyújtani, Ő meg röhegve beüt és már megy is tovább!
Akkor majd vígasztaljon benneteket a tudat, h mennyit szép házát letudtatok gyújtani és milyen keményen megtoroltátok azt a párszáz hekit amit elvitt tőletek. Hát nem megéri?!?
Mint ahogy már az előbb is leírtam, amit bizonyosan figyelmesen elolvastál nem ez fogja megváltoztatni az ötletet, vagy nem ez fogja a hullát gyengíteni A-ban, hanem ez is.

De teljesen felesleges koptatni a billentyűzetet, látom, hisz az itt lévők 90%-a csak jajong, hogy ez így nem jó, meg úgy nem jó, de persze, mégsem írnak semmilyen javaslatot sem, mi lene a jó szerintük. Értem én, hogy valamire azt írjátok, hogy ez A-ban így meg úgy, stb., de akkor írjatok valamit, ami A-ban meggyengíti a hullát eléggé, hogy azért ki lehessen valahogy kezdeni.

Az semmin nem fog változtatni, hogy harmadikként is leírod, hogy a gyújtás nem lesz nagy visszatartó erő a hullánál A-ban.
Reply With Quote