Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 01-26-2010, 15:31
Rotcsa Rotcsa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%
Sziasztok!

Ezúttal nem a sajátom, hanem egy korábbi Vezérem üzenetét tolmácsolnám a hullával kapcsolatban. A Topicot olvassa, szóval lehet regaálni rá rajtam keresztül

Az illető országai :
462938 3/E LichKing,
562244 3/E GES

Maradjunk a GES-megnevezésnél, mert ezt használja.

Az üzi:

Szerintem nagyon jó amit Ati kitalált de én még tovább mennék:
Férőhelybónuszt 0/20/30/40/50-re raknám az Ati által javasolt 20/30/40/50/60 helyett
Hadibónusz ahogy Ati javasolja 0/20/40/60/80

És hogy még érzékenyebb legyen elvenném a mágikus rezisztenciákat (a vihar kivételével, az továbbra se hasson rá mert az halál lenne hogy nem tudja leszedni).

Evvel a módosítással 1A-ban pont egy ork erősségű faj lenne de iszonyat érzékenysége miatt úgysem tudná nagyon kiélezni senki.
Szerintem evvel a módosítással szenzációsan a játékba illő faj lenne.

Tehát ezt így módosítanám:

Előnyök
  • ételfogyasztásuk nulla,
  • csatában és útközben nincs veszteségük,
  • támadások alkalmával, más fajjal való nyertes csata esetén az ellenfél elhulló egységeit a saját seregébe megkapja, mint sima alap katona,
  • állandó betegségforrás, rá azonban hatástalan a betegség,
  • hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés, (törölném)
  • ha az országban vihar tombol, nem zavarja,
  • a földrengés csak minimális károkat okoz, (törölném)
  • minden indított serege azonnal vérszomjjal támad,
  • az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el, (törölném)
  • hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Reply With Quote